Skipararnir halda fram á brúnni

Hendan vikan, sum endar um nakrar fáar tímar, má sigast at verða ein tann besta einstaka ÍF vikan í longri tíð. Fríggjadagin fingu vit húsið handað, í dag vunnu vit 3 stig móti Skála og eftir dystin settu tveir av okkara leikarum sítt navn á ein sáttmála, sum er galdandi til og við kappingarárið 2022.

Jan Ó. Ellingsgaard hevur verið ársins leikari tvey tey seinastu árini, og liðskiparin kom við dystinum móti Skála upp á 250 dystir í fremstu deildini hjá monnum. Teir flestu av hesum fyri barndómsfelagið.

Karl A. Løkin hevur spælt 236 dystir í fremstu deildini, og eins og Jan hava teir flestu av hesum verið við Fløtugerði sum heimavølli. Harafturat hevur Karl hevur seinnu árini verið varaliðskipari hjá okkum. 1 hús, 2 undirskriftir og 3 stig er sanniliga nakað frøðast um.

Vit ynskja Jan og Karl tillukku við sáttmálunum, og gleðast yvir at teir báðir komandi árini eisini spæla í reyðum.

Koyr á, ÍF.

Myndina hevur George Berjastein tikið.